top of page

Predstavitev skupine

 

Odsev je v ogledalu, je v luži, na oknu, na poroki, je v tvojih očeh in očalih, je na radijski postaji …
Odsev mi pomaga, da se lepo uredim, ob njegovih zvokih pa lahko tudi zaspim.
Smo pa tudi na Facebooku. LOL

 

Damir Novak (bas kitara):
»Ne se ti hecat!« je rekel on, ki je ekstravagantno atraktiven, uglašeno nagajiv in večkrat inovativno zamudljiv. Kadar pa temu ni tako, pa se pripeti, da je pikantno poseben. Ima edinstven talent, da je lahko hkrati nepojmljivo očetovski, neposredno iskren in svojeglavo genialen – in to na enkrat! Slava mu!
Njegov moto: Viva la Eva!

 

 

 

 

Primož Križaj (glavni vokal):
Njegova prezenca je eminentna. On je naš alfa pevec. Vokalno je najbolj fit, glasno točen. Iz rekreativne poetičnosti zlahka upravičeno sklepaš, da je tudi športno fleksibilen, kar kaže na odliko bežne neresnosti izhajajoče iz neprekosljive senzibilne racionalnosti. Ko se srečaš z njegovim glasom ta za vedno ostane s teboj… OJ OJ OJ.
Njegov moto: Naj pojémo o miru. Vsi za mano.

 

 

 

 

Andreja Lapuh (klaviature in spremljevalni vokal):
Njen nasmeh ti pove, da je uvodoma prikupno očarljiva, nadaljnje raziskave pa so pokazale, da gre v bistvu za neulovljivo hitroprsto, »tipkasto« inovativno in elegantno zavzeto bitje. V odnosu do svojih sodelavcev goji harmonično urejene odnose. Mnogi ji sicer očitajo srčno zavzetost, a ob njeni diskretni neizogibnosti ugotovimo, da je izbrano dostopna le do vseh. Končni izvid kaže na črno belo pisano osebnost katere moto(r) je: Sicher ist nur eins. Eins und eins ist nicht immer eins. (Slovenski prevod: Zagotovo ga ena težje ena nosim kot ena prenašam.)

 

 

 

 

Tadeja Lapuh (bobni):
V osnovi je univerzalno točna, v globinah barv nepopolno pravilna, naslednje plasti umetniške perfekcije pa zaobjema premišljena samosvojost, ki vodi proti svobodni organiziranosti in te pripelje v preddverje vzajemne navihanosti. Vztrajna prilagodljivost je njen zaščitni znak, ki ima logotip pregovorne direktnosti iz katere sije  prefinjena unikatnost.
Njen moto: Kvadraten krog. Vsi smo v.

 

 

 

 

Filip Firbas (električna kitara in spremljevalni vokal):
Navihano radovednost zmešamo z verbalno izvirnostjo. Pustimo nekaj časa v prostorsko neomejenem impresivno melodičnem okolju, kjer dodamo solo inovacijo. Čez nastalo zmes nabrijemo strumnost in zapečemo v posebno osebnem kotlu neranljive pikrosti in ljubeznive tečnosti. Vse skupaj okrasimo z univerzalno iznajdljivostjo in kinestetično kompatibilnostjo. Ekstra zvoka željna pojedina se ustvarjalno prilagaja jedcu. Ker je produkt krepostno izgrajen in melodično eksotičen vam želimo vse najboljše.
Njegov moto: Sad ga ima sad ga nema. Pujsa. Dober tek!

bottom of page